Over ons

Worldwide Vision brengt kwaliteit in uw leven

Worldwide Vision is een groothandel en webshop met producten voor mensen met een visuele, auditieve en/of leesbeperking en senioren. Sinds de oprichting staat klantgerichtheid en een prettige en duurzame samenwerking hoog in het vaandel.

Onderzoek toont aan dat alleen al in Nederland ongeveer driehonderdvijftigduizend mensen problemen hebben met hun gezichtsvermogen. Goede hulpmiddelen vormen vaak een essentiële voorwaarde voor integratie in de wereld om ons heen. Aangepaste producten maken dagelijkse activiteiten tijdens het werk of op school vaak wat gemakkelijker. Maar ook bij hobby's, sportbeoefening, vrijetijdsbesteding of ontspanning kunnen deze producten een prima oplossing bieden. Ons assortiment houden wij zo uitgebreid mogelijk.

Daarnaast worden een aantal van de hulpmiddelen door zorgverzekeraars vergoed. Vaak zijn de regelingen onduidelijk en veranderen deze steeds. Dit is afhankelijk van uw zorgverzekeraar en uw situatie. Wij staan voor u klaar om u hierbij te helpen. Na het ontvangen van een aanvraag nemen wij het aanvraagproces van u over. Wilt u hierover meer informatie, klik dan hier. Of neem contact met ons op.