Retourneren

Retourzendingen

Het kan voorkomen dat bestelde artikelen niet naar verwachting zijn. U heeft een bedenktijd van 14 dagen. U kunt het product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren onder de volgende voorwaarden: het product kan alleen compleet, ongebruikt, in originele staat en in de onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Voeg het ingevulde retourformulier toe aan het pakket. U kunt het retourformulier HIER downloaden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Onze producten worden zorgvuldig gecontroleerd en verpakt. Toch kan het voorkomen dat u een verkeerd product of een beschadigd product ontvangt. Voor het retourneren van deze producten zijn de retourkosten voor onze rekening.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Bij het retourneren van een volledige bestelling wordt het volledige bedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Bij een bestelling van meerdere producten waarbij een deel wordt geretourneerd worden de verzendkosten niet gecrediteerd.

Download hier het retourformulier